3. ožu 2012.

Čista bistra zdrava pitka voda II

22. - 24.3.2012. u 22 sata  
zajednička globalna namjera iscjeljivanja povodom međunarodnog dana vode


Dragi prijatelji,

pridružite mi se 22.-24.3.2012 u 22 sata da svojom namjerom osnažimo zajedničku želju koja se nalazi u srcima mnogih ljudi: da je ČISTA BISTRA PITKA VODA svima lako dostupna, svugdje na ovoj našoj divnoj planeti.

Znate već i sami da se problemi ne mogu rješavati s iste razine svijesti na kojoj su nastali - stoga podignimo ukupnu razinu svijesti. Pozivam vas da mi se pridružite u ovom događaju da udružimo svoje dobre želje i pozitivne misli u jednu, zajedničku namjeru ZAHVALNOSTI ZA ČISTU BISTRU ZDRAVU PITKU VODU na našoj divnoj planeti.

Znajte da je vaše sudjelovanje važno. Zbroj naših svjesnih namjera čini značajnu razliku jer aktiviranjem naše grupne namjere možemo napraviti istinsku promjenu i manifestirati najljepše želje našeg srca za dobrobit svih.

zdrava voda

Što vi možete učiniti 22. - 24.3.2012. od 22.00 - 22.45 sati?

1. OPUSTITE SE NAJBOLJE ŠTO MOŽETE!

2. Pokrenite i podignite svoju energiju i vibracije na način koji najbolje znate.
Primjenite bilo koje znanje koje imate (Kvantni dodir, Qi Gong, Ki disanje,
Reiki, Pranic healing, Theta healing,  ili bilo što drugo što najbolje znate) ili molitvu. Aktivirajte svoju svjesnu pažnju.

Ako ne poznajete niti jednu tehniku iscjeljivanja ili meditaciju samo budite što više opušteni i dišite što potpunije možete.  Ako posjedujete i radite s kristalima, izeberite ih prema svojoj intuiciji i postavite u mrežu.
Ako komunicirate s anđelima, vodičima i drugim bićima Svijetla pozovite ih da vam se pridruže.
 
3. Zamislite najljepšu sliku čiste bistre pitke vode u prirodi, koje se možete sjetiti: izvor, slap, potok, jezerce. Neka slika bude živa, pokretna, aktivna. Divite se bojama. Prisjetite se i prizovite najdivniji okus čiste slatke pitke vode. Osjtite miris svježe vode. Čujte divne zvukove koje proizvodi voda u kretanju. Zamislite da ste svoju ruku uronili u tu vodu. Osjetite kako uživate u toj vodi, kako vas osvježava i okrepljuje. Ovaj osjećaj smjestite u svoje srce. Dopustite da ove slike i pogotovo ovaj zvuk prođu kroz čitavo vaše tijelo i potpuno vas ispune.  
Iz svog srca zračite i iskažite ZAHVALNOST za ČISTU BISTRU ZDRAVU PITKU VODU ZA SVE na planeti.
---
Ovom događaju  možete doprinijeti čak i ako nemate vremena tako da jasno iskažete ZAHVALNOST ZA ČISTU BISTRU ZDRAVU PITKU VODU i želju da se ona spoji s poljem ove kolektivne namjere kreiranom u toku ovog događaja.
Ovo traži samo jednu vašu misao. Upotrijebite je!

--- 
Ovo je globalna namjera i u njoj će sudjelovati mnogi ljudi sa svih strana svijeta
22., 23. i 24.3.2012. u 22 sata u
svakoj vremenskoj zoni.
Događaj će se ponavljati 3 dana za redom, 45 min, tako da val nove vibracije okruži čitavu našu planetu tri puta za redom.
--- 
Za vrijeme ovih događaja m
ožete energizirati čašu vode ili staklenu bocu s vodom. Jednostavno smjestite čašu ili bocu s pitkom vodom između vaših ruku, tako da vam se prsti ne dodiruju. 
Vrlo lako ćete na kraju ovog događaja ustanoviti promjene u okusu, gustoći i površinskoj napetosti vode.
Čašu vode popijte na kraju ovog događaja, a ostatak iz boce ulijte u rijeku, jezero ili potok ako možete.
---

Vaša svijesna pažnja je važna.
Pomozite svima nama u stvaranju nove više vibracije za pomoć našoj planeti i nama samima. Sudjelujete u ovom događaju, sva tri dana za redom, ako možete. Ako ne možete prisustvovati barem se sjetite iskazati svoju namjeru. Jedna vaša misao i jasna namjera je najmanje što možete učiniti.
 

Sudjelovanje u ovom događaju je dovoljno da doživite i razumijete koliko je važna vaša svijest u manifestiranju naše zajedničke bolje budućnosti.
Ovo nitko drugi ne može uraditi za nas.

Proslijedite ovu poruku.

BUDITE PRISUTNI.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...