1. velj 2012.

teorija jedinstvenog polja

Nassim Haramein
Nassim Haramein objašnjava nam teoriju jedinstvenog polja i prirodu univerzuma. Razjašnjava nam kako je sve povezano i prirodu te povezanosti,  zašto je svatko od nas centar svemira, zašto smo jedinstveni  i još mnogo interesantih stvari - govoreći o fizici.

Nassim kompleksne pojmove i pojave (koje još od škole - ili od davnina - izbjegavamo propitati) objašnjava s nevjerovatnom jasnoćom i razumljivošću, genije!, slijedeći čvrstu i jasnu logiku, do te mjere da se počnete pitati kakoje moguće da su nam se takve krupnice toliko dugo skrivale od pogleda i razumijevanja.

 I najljepše od svega, duhovit je.

Dok sam gledala i slušala Nassima pitala sam se kako su ljudi reagirali kada su prvi puta čuli Einsteinovu teoriju relativnosti, da li su imali osjećaj da bar malo bolje razumiju prirodu svemira u kojem žive?  Jer, nakon što poslušate Nassima  na njegovim fantastičnim DVD-ima, imati ćete osjećaj da ste baš sada otkrili da zemlja nije ravna ploča i da je svijet bitno drugačiji nego što su nas učili. Nakon otvaranja očiju osjetiti ćete nevjerovatnu zadivljenost. I zahvalnost. I olakšanje. I počet ćete uistinu misliti drugačije.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...